Jeg er ny her!

Hos Kristuskirken møder du et fællesskab af troende fra lokalområdet Bjerringbro og fra Aarhus, som elsker Herren Jesus og hinanden og ønsker at have fællesskab i tilbedelsen og tjenesten for Herren Jesus Kristus.

Vi er et mindre fællesskab, der mødes hver søndag kl. 10.00 til gudstjeneste i Bjerringbro midtby, hvor vi synger åndelige salmer og sange til Gud, beder sammen og hører forkyndelsen af Guds ord. Efter mødet spiser vi sammen, hvor du og din familie er hjertelig velkommen til at deltage. Kl. 13.00 kommer der børn fra lokalområdet, som mødes til søndagsskole.

I løbet af ugen mødes vi til bibelstudie og bøn i vort kirkelokale i Bjerringbro og privat i Aarhus.

Vi vil gerne invitere dig til at komme og have fællesskab med os, så vi sammen kan stræbe efter at kende den levende Gud og forstå hans formål med vore liv.

Tak fordi du besøgte vores hjemmeside. Vi ser frem til at mødes med dig.